Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Aubade bikini μαγιό

 
Bikini είναι ένας τύπος του women' μαγιό του s, είτε one-piece είτε two-piece. Για two-piece, ένα μέρος του swimwear καλύπτει τα στήθη άλλος ο βουβώνας και, προαιρετικά, το μέρος ή όλοι οι γλουτοί, που αφήνουν μια αποκαλυμμένη περιοχή μεταξύ των δύο.
Bikini φοριέται συχνά σε περίοδο ζέστης, κολυμπώντας ή λιάζοντας. Bikini φοριέται συχνά ως εσώρουχο στο wetsuit για το θαλάσσιο σκι, κατάδυση σκαφάνδρων, που κάνει σερφ, και που. Οι μορφές και των δύο μερών bikini μοιάζουν με women' το εσώρουχο του s, και το χαμηλότερο μέρος μπορούν να κυμανθούν από την αποκάλυψη του λουριού ή της γ-σειράς στις συνόψεις και τα μέτρια κανονικά σορτς. Ένα λεξικό περιγράφει bikini ως " ένα woman' παραγγειακό two-piece λούσιμο του s suit" , " ένα man' συνοπτικό swimsuit" του s και " ένα man' s ή woman' low-cut briefs" του s.
Ενώ τα two-piece κοστούμια λουσίματος είχαν φορεθεί στην παραλία πριν, σύγχρονο bikini εφευρέθηκε από το γαλλικό μηχανικό Louis Réard το 1946. Το ονόμασε μετά από Bikini την ατόλλη στον Ειρηνικό, η περιοχή των δοκιμών πυρηνικών όπλων σταυροδρομιών λειτουργίας τον Ιούλιο εκείνο το έτος. Bikini είναι ίσως δημοφιλέστερο θηλυκό το beachwear σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με το γαλλικό ιστορικό Olivier Saillard μόδας λόγω " η δύναμη των γυναικών, και όχι η δύναμη του fashion". Όπως εξηγεί, " Η χειραφέτηση swimwear έχει συνδεθεί πάντα με τη χειραφέτηση women." Από μέσα 2000s bikinis είχαν γίνει μια επιχείρηση $811 εκατομμυρίων ετησίως, σύμφωνα με την ομάδα NPD, ένας καταναλωτής και μια λιανική επιχείρηση πληροφοριών.
Bikini έχει ωθήσει τις υπηρεσίες υποπροϊόντος όπως bikini το κήρωμα και τις suntanning βιομηχανίες. Η προκαταρκτική εργασία για σύγχρονο bikini άρχισε να τοποθετείται το 1907, όταν συλλήφθηκαν ο αυστραλιανοί κολυμβητής και ο εκτελεστής Annette Kellerman σε μια παραλία της Βοστώνης για τη φθορά ενός one-piece μαγιό μορφή-συναρμολογήσεων, το οποίο έγινε αποδεκτή ενδυμασία παραλιών για τις γυναίκες μέχρι το 1910. Το 1913, εμπνεσμένος από την εισαγωγή των γυναικών στην ολυμπιακή κολύμβηση, ο σχεδιαστής Carl Jantzen έκανε πρώτο λειτουργικό two-piece το swimwear, καλά εφαρμόζων one-piece με τα σορτς στο κατώτατο σημείο και τα κοντά μανίκια στην κορυφή. Μέχρι τη δεκαετία του '30, necklines που βυθίστηκαν στην πλάτη, τα μανίκια εξαφανίστηκαν και οι πλευρές ήταν αποκομμένες.
Το Hollywood επικύρωσε τη νέα γοητεία με τις ταινίες όπως Neptune' η κόρη του s στην οποία η Esther Williams φόρεσε provocatively ονόμασε τα κοστούμια όπως " Διπλό Entendre" και " Μέλι Child". Με τα νέα υλικά όπως το λατέξ και το νάυλον, μέχρι το 1934 το μαγιό άρχισε το σώμα και είχε τα λουριά ώμων σε χαμηλότερο για το μαύρισμα. Μέχρι την πρόωρη δεκαετία του '40 τα two-piece μαγιό ήταν συχνά στις αμερικανικές παραλίες. Τα σταρ του Χόλιγουντ όπως Ava Gardner, η Ρίτα Hayworth και ο Lana Turner δοκίμασαν παρόμοιος swimwear ή beachwear. Η καρφίτσα UPS Hayworth και η Esther Williams στο κοστούμι διανεμήθηκαν ευρέως.
Τέλος, σύγχρονο bikini εισήχθη από το γαλλικό μηχανικό Louis Réard και το σχεδιαστή μόδας Ζακ Heim στο Παρίσι το 1946. Το Réard ήταν μηχανικός αυτοκινήτων αλλά μέχρι το 1946 έτρεχε mother' του lingerie του s μπουτίκ κοντά σε Les Folies Bergères στο Παρίσι. Το Heim λειτουργούσε σε ένα νέο είδος κοστουμιού παραλιών. Περιέλαβε δύο κομμάτια, το κατώτατο σημείο αρκετά μεγάλο να καλύψει wearer' του ομφαλός του s. Μαΐου 1946, το διαφήμισε ως world' s " μικρότερο λούσιμο suit". Réard που ονομάζεται το μαγιό του το " bikini" , παίρνοντας το όνομα από τη Bikini ατόλλη, μια από μια σειρά νησιών στο Νότιο Ειρηνικό όπου η δοκιμή στη νέα ατομική βόμβα ήταν εμφανιμένος εκείνο το καλοκαίρι.
Οι ιστορικοί υποθέτουν Reard που καλείται το μαγιό του το " bikini" επειδή εθεώρησε το αποκαλύπτοντας ύφος του θα δημιουργούσε τις αντιδράσεις μεταξύ των ανθρώπων παρόμοιων με εκείνους που δημιουργούνται από την ατομική βόμβα της Αμερικής στην Ιαπωνία μόνο ένα καλοκαίρι νωρίτερα. Το Réard τεμάχισε την κορυφή από τα κατώτατα σημεία και την διαφήμισε ως " μικρότερος από το μικρότερο swimsuit". Το Réard δεν θα μπορούσε να βρεί ένα πρότυπο για να φορέσει το σχέδιό του. Κατέληξε Micheline Bernardini, ένας nude χορευτής από τη χαρτοπαικτική λέσχη de Παρίσι. Εκείνο το bikini, bikini σειράς με ένα πίσω μέρος γ-σειράς 194 εκατ. του υφάσματος με τον τύπο εφημερίδων που τυπώθηκε απέναντι, εισήχθη στις 5 Ιουλίου σε Piscine Molitor, μια δημόσια λίμνη στο Παρίσι.
Heim' το σχέδιο του s ήταν το πρώτο που φορέθηκε στην παραλία, αλλά στον ιματισμό δόθηκε το όνομά του από Réard. Από μια έκθεση των Los Angeles Times του 1949: " Η ομορφιά βασίλισσα-ξανθό Bebe Shopp, 18 λουσίματος, Hopkins, Minn. - πήρε μια ενθουσιώδη υποδοχή στο Παρίσι, αλλά την είπε hasn' το τ άλλαξε το μυαλό της για τα γαλλικά κολυμπά τα κοστούμια. … ' Ι don' το τ εγκρίνει Bikini των κοστουμιών για τα αμερικανικά κορίτσια, ' Το Bebe είπε στους γαλλικούς ερευνητές της. ' Τα γαλλικά κορίτσια μπορούν να τους φορέσουν εάν θέλουν, αλλά Ι ακόμα don' το τ εγκρίνει τους σε αμερικανικό girls." Το Brigitte Bardot αναγνωρίζεται για τη διάδοση bikini swimwear στις πρόωρες ταινίες όπως Manina (γυναίκα χωρίς ένα πέπλο, 1952), στις εμφανίσεις της στις Κάννες και σε πολλούς βλαστούς φωτογραφιών.
Tankini Bikini έχει ωοτοκήσει πολλές υφολογικές παραλλαγές. Κανονικό bikini ορίζεται ως δύο κομμάτια των ενδυμάτων που καλύπτουν το βουβώνα και τους γλουτούς στο χαμηλότερο όριο και τα στήθη στο ανώτερο όριο. Μερικά bikinis μπορούν να προσφέρουν μια κάλυψη μεγάλου ποσού, ενώ άλλα bikinis παρέχουν μόνο το γυμνότερο ελάχιστο. Οι τόπλες παραλλαγές μπορούν ακόμα να θεωρηθούν bikinis, αν και τεχνικά όχι άλλο two-piece μαγιό. Μαζί με μια παραλλαγή στα σχέδια, bikini όρου ακολουθήθηκε από ένα συχνά εύθυμο λεξικό συμπεριλαμβανομένου του monokini (κορυφαίο μέρος που λείπει), του seekini (διαφανές bikini), του tankini (κορυφή δεξαμενών, bikini κατώτατο σημείο), του camikini (κορυφή καμιζολών και bikini κατώτατο σημείο) και του hikini. Δεδομένου ότι οι μόδες των διαφορετικών αιώνων υπάρχουν εκτός από το ένα άλλη στο 21$ο νωρίς αιώνα, αν και είναι δυνατό να φανταστεί μια γυναίκα συνδυάζοντας bikini και ένα κοστούμι λουσίματος του 1910.
Bikini οι κορυφές έρχονται στις διαφορετικές μορφές και τις περικοπές, συμπεριλαμβανομένου ενός λαιμού halter-ύφους που προσφέρει την περισσότερες κάλυψη και υποστήριξη, ένα στράπλες bandeau, μια ορθογώνια λουρίδα του υφάσματος που καλύπτει τα στήθη που ελαχιστοποιεί τα μεγάλα στήθη, μια κορυφή με τα φλυτζάνια παρόμοια με έναν ώθηση-επάνω στηθόδεσμο, και τα παραδοσιακότερα φλυτζάνια τριγώνων ότι ανελκυστήρας και διαμορφώνει τα στήθη. Bikini τα κατώτατα σημεία ποικίλλουν στο ύφος και κόβουν και στο ποσό κάλυψης που προσφέρουν, κάλυψη που κυμαίνεται οπουδήποτε από την πλήρη κάλυψη εσώρουχο-ύφους, όπως στην περίπτωση των μετριότερων κατώτατων κομματιών όπως τις συνόψεις, τα σορτς, ή τις συνόψεις με μια μικρή φούστα-επιτροπή που συνδέεται, με σχεδόν την πλήρη έκθεση, όπως στην περίπτωση bikini λουριών.
Οι μορφές Skimpier έχουν τις στενές πλευρές, συμπεριλαμβανομένης της β-περικοπής (στο μέτωπο), τη γαλλική περικοπή (με τις πλευρές υψηλός-περικοπών) και τη low-cut σειρά (με τις πλευρές σειράς). Σε μόνο μια σημαντική επίδειξη μόδας το 1985 ήταν two-piece κοστούμια με τις καλλιεργημένες κορυφές δεξαμενών αντί του συνηθισμένου ανεπαρκούς bandeaux, κοστούμια που είναι bikinis μπροστινός και one-piece στην πλάτη, suspender τα λουριά, ruffles, και να τολμήσουν, ομφαλός-baring οι διακοπές. Οι επόμενες παραλλαγές στο θέμα περιλαμβάνουν το monokini, το tankini, bikini σειράς, το λουρί, slingshot, το minimini, το δάκρυ, και το μικροϋπολογιστή.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: