Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Μαγιό για ελληνικές καλοκαιρινές διακοπές.


Τρι bikini halter διακοσμητικών στοιχείων μενταγιόν Moontide ρόδινη και πορτοκαλιά swimwear κορυφή Αθλητισμός κάποια καυτή τροπική γοητεία στην παραλία με το νέο bikini τριγώνων τρι halter διακοσμητικών στοιχείων μενταγιόν Moontide ρόδινο και πορτοκαλί κορυφαίο μαγιό. Η τροπική Βοημίας τυπωμένη ύλη είναι τέλεια για εκείνη την ηλιοφάνεια διακοπών και η απαρίθμηση neckline διακοσμητικών στοιχείων προσθέτει την όμορφη αφή.
Ο δεσμός που στερεώνει στους halter-neck τύπους αυτό το τρι halter εύκολο να ρυθμίσει και να ανάψει μετακινούμενος να γεμίσει δημιουργεί τη μορφή και την υποστήριξη. Συνδυάστε με μια επιλογή των αντιστρέψιμων bikini Moontide εσωρούχων να δημιουργήσετε ποικίλους συνδυασμούς και να προσωποποιήσετε το βλέμμα σας. Τελειοποιήστε για διακοπές στην παραλία στα ελληνικά νησιά όπως, Ρόδος, Κέρκυρα, Κρήτη, Ζάκυνθος, Μύκονος, Σαντορίνη, Πάρος, Χαλκιδική ή πιό πέρα στο όμορφο νησί της Κύπρου.
Ρόδινο και πορτοκαλί εσώρουχο διακοσμητικών στοιχείων μενταγιόν Moontide Αυτό το κλασικό Moontide bikini εσωρούχων διακοσμητικών στοιχείων μενταγιόν ρόδινο και πορτοκαλί είναι τυπωμένο με μια μοντέρνη Βοημίας τυπωμένη ύλη στο ομαλό, πολυαμίδιο τεντωμάτων για να κάνει για έναν αποπνικτικό, σώμα που αγκαλιάζει την τακτοποίηση.
Τα τρεξίματα μιας ruffle περιποίησης σύμφωνα με τη γραμμή ισχίων του bikini Moontide κατώτατου σημείου που προσθέτει πολύ έναν θηλυκό αισθάνονται. Αυτό το bikini διακοσμητικών στοιχείων εσώρουχο μπορεί να φορεθεί με τις διάφορες bikini και cami κορυφές από το μενταγιόν και οι αντιστρέψιμες συλλογές στερεών που δίνουν πολλούς τρόπους να αλλαχτεί και να χτιστεί Moontide swimwear προσωπικός σας κοιτάζουν.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: