Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

Οι γυναίκες ψηφίζουν τα εσώρουχα ως το πιό επιθυμητό τους δώρο!

Μια πρόσφατη έρευνα στη Νέα Ζηλανδία με πάνω από 2.000 άτομα έχει δείξει ότι οι γυναίκες θα επιλέξουν εσώρουχα παρά λουλούδια, αισθητική περιποίηση και αρώματα ως το αγαπημένο τους δώρο. Πόσο έξυπνες είναι!

Αυτές οι κυρίες κάτω βάθος σίγουρα ξέρουν τι θέλουν και τι χρειάζονται… αλλά ξέρουν πώς να το αποκτήσουν; Πως είναι ο τύπος στη ζωή σας; Εκδηλωτικός, ευαίσθητος, στοχαστικός….ή παρακολουθεί ποδόσφαιρο και πίνει μπύρες ενώ περιμένει το σερβίρισμα του φαγητού;

Οι ειδικοί συστήνουν ότι ο συντροφός σας θα πρέπει να ελέγξει το μέγεθός σας στο συρτάρι των εσώρουχών σας πρίν σας αγοράσει ένα σέξυ εσώρουχο ή μαγιό για να σιγουρευτεί ότι δεν πήρε το λάθος μέγεθος. Όσο για το στυλ, σίγουρα θα μπορούσε να ωθήσει κάπως τα όρια και να πάρει κάτι λίγο πιό τολμηρό, αλλά εάν η φίλη ή η σύζυγός του έχει κλασικό γούστο στη μόδα τότε καλό είναι να αφήσει υπεραποκαλυπτικά κιλοτάκια εκτός αν είναι για τον ίδιο!

Γιατί απ’την άλλη να μην τον ενθαρρύνετε να δοκιμάσει κάτι όμορφο και ντελικάτο και εάν είναι ακόμα σε ένα δίλημμα μπορεί να σας δώσει μια δωροεπιταγή εσώρουχων και έτσι μπορείτε εσείς να του δώσετε την έκπληξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: