Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2008

Κέρδισε ένα σετ Γαλλικών εσώρουχων Aubade Mathilde!


Κέρδισε ένα σετ Γαλλικών εσώρουχων Aubade Mathilde!


Η Hμέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει δημιουργώντας μια αίσθηση ερωτικής ατμόσφαιρας – δώσε φλόγα σε αυτή την διαφορετική ημέρα, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό του Mio Destino, Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και κέρδισε ένα σετ Aubade Mathilde, La Charmeuse Rose με ροζ σουτιέν αξίας 102 λιρών από έναν από τους διασημότερους οίκους Γαλλικών εσώρουχων, της Aubade.


Από το Παρίσι της Γαλλίας, η Aubade, ενσωματώνει στυλιστική γραμμή, φαντασία και δεξιοτεχνία. Η Aubade έχει την πρςτοκαθεδρία στη δημιουργία πολλών απο τα πρωτοποριακά γυναικεία στυλ εσώρουχων που πλέον θεωρούμε ως δεδομένα και είναι μία από τις παλαιότερες εταιρίες σχεδιασμού γυναικείων εσώρουχων με ιστορία που ξεκινάει από το 1875. Είναι μία από τις μεγαλύτερες πολυτελείς φίρμες, πρεσβεύοντας την Γαλλική εικόνα διεθνώς.


Ποιός λοιπόν θα είναι ο Βαλεντίνος σου;….και ποιός θα έχει τα μάτια του επάνω σου; Κάνε εγγραφή τώρα και πάρε την ευκαιρία να κάνεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μια ξεχωριστή ημέρα.Ο διαγωνισμός λήγει στις 11:59 μμ την 14η Φεβρουαρίου, 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια: