Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2007

Rhianna φοραει σεξυ ασπρορουχων.

Για να δειτε το πληρες βιντεο της Rihanna στο Mimi Holliday Lingerie καντε κλικ στην παραπανω εικονα μπορειτε σωληνα. Ακουστηκε της Rihanna? Γνωριζετε τις πωλησεις πολλων εκατομμυριων, που ασκουν ομπρελα, και καταφωρα σεξυ μουσικη αισθηση.

Ah ναι, ηξερε να ειχατε. Λοιπον, φαινεται οτι ειναι τοσο καλοι στην επιλογη εσωρουχα, οπως επισης εχει σε κυριαρχος των χαρτων. Μολονοτι δεν μπορουμε να πουμε πληρως οπως εμεις επιμενουμε να παρασυρθουμε απο το βιντεο - γιατι δεν εχει ιδεα οτι θα μπορουσε να ειναι - μοιαζει σαν αυτη που λαμβανονται για την φορωντας το ροδακινι Δαντελες με caramac μπαλκονι στηθοδεσμου απο ενα απο τα αγαπημενα σας ασπρορουχων μαρκες, Mimi Holliday .

Ειναι σαφες οτι ενα κοριτσι γευση, το ροδακινι στηθοδεσμου κανει γυμνη μια μαλλον uncanny ομοιοτητα με την στηθοδεσμου απο την Mimi Holliday φασμα ετσι σαφως το γνωριζει καλα ασπρορουχων οταν βλεπει. Ισως αυτη ειναι μια τακτικη για την εκατ. Destino ιστοσελιδα και διαβαζει αυτο το blog τωρα… αν ναι, να μας φωναζει Rihanna και ενημερωστε μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: